Superglides glideskinner beskytter platten i tilhengeren mot å bli ødelagt av styreskinnene på snøscooteren. Knastene på skinnene gir også ekstra sikkerhet mot å skli på snøen når du går i tilhengeren i tillegg til å gi godt grep for ATV-hjul.

I hver pakke er det 8 skinner som er nok til å dekke 3m lengde i 2 rekker. Vi selger i tillegg løse skinner for å kunne komplettere med en ekstra skinne foran eller på baklemmen. Skinnene kan enkelt sages i to slik at du kan tilpasse skinnene til alle hengere.

Monteringen gjøres enkelt med skruene som følger med i pakken. Standard skinner festes med 6 skruer mens den brede typen festes med 9 skruer. Skruene har hode for SQ2 firkantbits som du kan kjøpe i nettbutikken. For en ekstra elegant montering kan du bruke Superglides festeskinner i aluminium som gir både enklere montering, god beskyttelse av skinnene og en ekstra fin finish.

Det viktigste å huske på ved montering av Superglides er å la det være en avstand på 1 – 1,5cm mellom hver skinne i lengderetning for at de skal ha mulighet til å utvide seg ved temperaturforandringer.

Mål sporvidden (senteravstanden) på scooteren for å finne avstanden du skal montere skinnene med og legg skinnene med samme avstand målt ca midt på skinnene. Hvor du skal montere skinnene i hengeren kommer an på om du skal kjøre 1 eller 2 scootere på den, og om du er nødt til å rygge inn den ene scooteren hvis du skal ha plass til 2 stykker. Det kan ofte være lurt å kombinere standard og brede skinner for å få de til å dekke mest optimalt.

Skinnene skrus fast med de medfølgende skruene. Det er viktig å bruke riktige skruer med integresrt avstandsstykke slik at skinnene har mulighet til å ekspandere ved temperaturforandringer f.eks om sommeren.