Webasto

Webasto motor- og komfortvarmer: mer enn varme.

Iskalde hender, våte føtter og dårlig humør? 

La ikke isskraping ødelegge dagen for deg når vinteren kommer!

Sett deg inn i en behagelig forvarmet bil og nyt fordelene ved en Webasto komfort- og motorvarmer. Start turen med godt humør og sørg for å oppgradere bilen din med en passende –Webasto komfort- og motorvarmer. 

Da vil også miljøet og bilens motor være takknemlige!

For at du skal kunne være sikker på at din Webasto komfort- og motorvarmer gir deg glede i lang tid framover og fungerer som den skal under vanskelige betingelser, gjør Webasto sine produkter til gjenstand for omfattende testing.

Behagelig varm på et øyeblikk!

Alle Webasto motor- og komfortvarmere har samme funksjonsprinsipp og sørger på spesielt effektiv måte for et behagelig klima som man føler seg vel i.

I egenskap av ledende merke på markedet ble Webasto for femte gang på rad kåret til „Best Brand“, og også DEKRA bekreftert Webasto komfort- og motorvarmernes kvalitet.

Sett deg i bilen, føl deg vel og kjør av gårde!

En Webasto komfort- og motorvarmer er livskvalitet.

Prima klima i bilen din! Våre Webasto komfort- og motorvarmere sørger på spesielt effektiv måte for komfort. De ulike modellene forvarmer både bilens kupé og motor, og fjerner dessuten isen fra frontruten, slik at du får en sikker og komfortabel start på kjøreturen. I tillegg skåner du ikke bare naturen, men også motoren og lommeboka di.

Behagelig varm fra topp til tå

Den nye generasjonen komfort- og motorvarmere fra Webasto er fullt ut tilpasset de stadig trangere plassforholdene i motorrommene til nye kjøretøyer.
Derfor er det problemløst mulig å ettermontere Thermo Top Evo i nye kjøretøyer med liten plass for montering. 

Thermo Top Evo imponerer med sin kompakte konstruksjon, men også med sin lave vekt og høye effekt. Når du setter deg i bilen, er den ikke bare jevnt fordelt forvarmet og aviset, men de fortløpende utgiftene kan også reduseres til et minimum

Fra ”isskap” til varm kupé.

Alle Webasto motor- og komfortvarmere har samme funksjonsprinsipp og sørger på effektiv måte for et behagelig klima som man føler seg vel i:

  • Når du aktiverer komfort- og motorvarmeren ved hjelp av et av våre kontrollelementer, dannes det en flamme i varmerens forbrenningskammer.
  • Kjøretøyets kjølevæske ledes gjennom varmeren og varmes opp av flammen.
  • Den nå oppvarmede kjølevæsken strømmer videre til varmeveksleren for kjøretøyets varmeapparat.
  • Der ledes varmen direkte inn i passasjerrommet ved hjelp av viften. Dermed smelter snø, frost og is; rutene avises.
  • Det varme vannet strømmer videre til motoren. Motoren varmes da også opp.
  • Når kjølevæsken har strømmet gjennom og til varmeapparatet igjen, starter kretsløpet på nytt.